TÄVLINGSSÄSONGEN PÅ INGÅNG

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog

Kåbdalislivet rullar på! Åka skidor, fixa skidor, äta, fysa och sova är vad som går på repeat. Det har vart fyra riktigt bra dagar hittills. Kämpiga men bra. Vädret har haft lite humörsvängningar men underlaget har varit stenhårt hela tiden. Åkningen har gått framåt, jag tar små kliv varje dag och blir mer och mer taggad för tävlingarna i helgen. Dessvärre har jag lyckats krascha tre gånger på tre dagar. I förrgår blev det två omgångar men allting gick bra, fick endast lite ont i benet och några blåmärken här och där. Idag slog jag mig däremot riktigt ordentligt när jag på något oklart vis bara föll pladask på balken med höften först. Det är ingen större fara utan bara en riktig smäll som gjorde och gör väldigt ont. Imorgon har jag planerat en vilodag vilket passar bra nu då höften bultar och värker som bara den. Hoppas på att vara smärtfri på fredag så jag kan få ett bra sista pass innan racepremiären på lördag. 

Det märks att det är tävlingsdags i helgen då backen hela tiden är fullsatt av banor. Förutom att det är många svenskar här är det faktiskt flest utländska åkare, bl.a. från Kanada, Italien, Spanien, Norge och Slovakien. Med andra ord blir det många nationaliteter i startfältet i helgen vilket ska bli intressant och kul! Sen är det mysigt att ha Emma och Mica hos mig här i stugan och roligt att äntligen få åka skidor med dem även fast vi går på olika skolor. Imorgon kommer dessutom fler från FHSK hit, då lär det bli ännu härligare drag i backen!

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog