GRENSLING x 2, MINUSGRADER OCH THAIMAT

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog

Kiruna och jag är inte riktigt vänner för tillfället. Inte jag och Kåbdalis heller för den delen. Tävlingssäsongen har med andra ord fått en riktig trögstart med tre dnf av fyra möjliga. Dag ett i Kåbdalis tog nerverna över och resulterade i dåligt fokus som i sin tur ledde till en urkörning efter mindre än halva banan. Dag två gick betydligt bättre, första åket var inget att hurra för men jag var glad att jag tagit mig ner. Åk två släppte jag handbromsen och gjorde ett bra åk och lyckades köra upp mig sju placeringar. Tävlingsdag ett i Kiruna fick ett abrupt avslut i fjärde käppen och säsongens grensling var överstökad, tänkte jag. Dag två (idag) lyckades jag ta mig längre än fyra käppar, mer än halva banan faktiskt. Underlaget var aggressivt och tillsammans med mina nerver och min allt för raka linje blev det pannkaka igen då Kiruna bjöd på grensling nr två. 

Med pannkaka som sammanfattning tar jag och blickar framåt och lämnar dessa åk bakom mig. Jag kan bättre och min dag kommer, det är bara att fortsätta nöta. Härnäst är det två ENL storslalomtävlingar i Kåbdalis som gäller, redan nu i helgen. Jag såg just att jag är bäst rankad så siktar såklart på att ta hem segern. Känns extra kul när det blir ett stort startfält, 94 tjejer från 12 olika nationer. 

I övrigt har Kiruna behandlat oss väl. Vi bor på Scandic så vi får njuta av hotellfrukost även imorgon. Sen har vi käkat thaimat tre dagar i rad, är dock inte så superlockande längre… Kvällsrace är lite annorlunda, blir inte riktigt de rutiner man är van vid. Tyra sitter liksom i handduk och äter take away sushi nu klockan 22.30… Alltid kul med lite omväxling! 

Här kommer en drös med bilder från Kåbdalis och Kiruna och en massa glada brudar!

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog