ETT OÖNSKAT UPPEHÅLL MOT SITT SLUT!

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog

Det blev ingen toppenstart på det nya året för min del. Hoppade på kryckor in i 2017, dessutom med åtta osköna stygn i foten. Kan väl säga att jag hade optimal otur eftersom jag skar upp foten på ett sånt där riktigt vasst blad till en mixer. Vad är oddsen att man gör det liksom? Den hade på något vis lurat in sig under en påse som jag av någon anledning valde att gå på. Hur som helst, skadan är skedd och två veckor i soffan börjar kännas… Nejdå, jag har faktiskt fysat på riktigt bra, överkroppsträning behöver man ju inga fötter till!

I hopp om att kunna följa med till Lycksele denna helg provade jag att stoppa ner foten i pjäxan i torsdags. Det gick dessvärre inte som jag hade hoppats, det gjorde ont och kändes obehagligt samt att såret började blöda igen. Blir att avstå från skidåkning ett par dagar till så att det hinner läka ihop ordentligt. Hoppas verkligen att jag kan komma igång till veckan så att jag kan åka till slalomtävlingarna i Sundsvall nästa helg. Jag känner mig trots allt positiv och taggad och egentligen inte särskilt stressad. Har efter många skadeperioder insett att stress inte alls är till någon hjälp. Nu känns det som att det bara kan gå bättre, de bästa dagarna väntar! 

Efter flera dagar isolerad i min lägenhet (höhö) suktade jag inte efter något annat än lite friskluft. Så denna morgon chockade jag mig själv och drog ut en sväng på sjön med längdskidorna (!). Kallt som tusan var det men vad gör man inte för en bra bild? Hann knäppa några innan mina fingrar verkligen inte klarade mer av minusgraderna. Solen värmde inte direkt, men jag hann se den! I några minuter… Bildbevis nedanför. 🙂

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

 Detta inlägg finns i sin helhet på Moa Gabrielsson (Blogg) hemsida http://www.moagabrielsson.com/blog