Vilken succé och folkfest – Per Gessle på Pite havsbad samlade massor av fans från när och fjärran.

Förutom ett gäng glada människor från Norrbotten hade även långväga gäster från Argentina åkt till Piteå för att uppleva sin stora idol Per Gessle som var med i världsgruppen Roxette när det begav sig.

Kolla in lite vimmelbilder ifrån Per Gessle på Pite Havsbad 29/7. Vimmelfoto: Piteå Gratistidning och Tony Berglund.

Låtlistan: På promenad genom stan, Vilket håll du än går, Juni, juli, augusti, Segla på ett moln/Första pris, It must have been love, Honung och guld, Kung av sand, Här kommer alla känslorna (på en och samma gång)/Flickan i en Cole Porter-sång, Ljudet av ett annat hjärta, Spegelboll, Gå & fiska, The Look, Extranummer: Varmt igen, Tycker om när du tar på mig, Joyride. Extra extranummer: Sommartider, Småstadsprat.

STOR BILDVISARE – KLICKA PÅ NÅGON AV BILDERNA NEDAN