Johan Hedström förlänger

Johan Hedström förlänger sitt kontrakt över 2018. Montage: Daniel Lidström

Johan Hedström har valt att förlänga kontraktet över 2018, vilket blir hans tredje säsong i Piteåtröjan. Johan har under året spelat i alla 16 seriematcher där han främst spelat central mittfältare men även högerback.

Sportchef Jens Hedström kommenterar:

Johan är en spelartyp som uppskattas av ledarstaben, medspelare och publiken. Han är inte den spelare som får de största rubrikerna men tar stort ansvar för sina övriga lagkamrater. Johan är duktig på att läsa spelet, har hög procent i sitt passningsspel och besitter goda ledaregenskaper. För föreningen känns det också skönt att arbetet för nästa års trupp påbörjats, oavsett division. Vi får behålla en kille som är fostrad i kommunen och som är i en bra ålder för vår framtida truppsammansättning.

Tränare Johan Norberg är nöjd över förlängningen:

Otroligt kul att Johan vill förlänga. Han är en spelare som gör sitt i det tysta, men betyder väldigt mycket för gruppen, både på och utanför planen. Jag vet att Johan alltid gör sitt yttersta för klubben och sina lagkamrater och det är precis sådana spelare vi vill ha i Piteå IF FF.

Piteå IF FF är glada över kontraktsförlängningen och önskar Johan samt laget lycka till under resterande del av säsongen,

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida http://www.svenskalag.se/pifherr

DELA
Piteå IF
Piteå IF är en idrottsförening i Piteå i Sverige. Piteå IF har flera idrotter på programmet. Föreningen bildades den 24 maj 1918. 1920 anslöts IFK Piteå till Piteå IF och samma år bildades fotbollssektionen inom föreningen.