Axel Levander lämnar för HockeyAllsvenskan.

Axel Levander lämnar för HockeyAllsvenskan.

Tingsryd blir 20-åringens nästa klubbadress.

-Vi visste att det var ett möjligt scenario att Axel skulle lämna för HockeyAllsvenskan. Vi är tacksamma över att få haft Axel hos oss och hoppas att han återvänder till Piteå någon gång i framtiden, säger Piteås sportchef Jonatan Glader till hemsidan.

-Jag har trivts jättebra i föreningen och är glad och stolt över att ha fått chansen att spela ihop med så bra killar, säger Axel Levander till hemsidan.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå Hockey hemsida http://www.piteahockey.se/

DELA
Piteå Hockey
Piteå Hockey Club bildades 1986 genom sammanslagning av del av ishockeyverksamheten inom Munksund/Skuthamns SK, Piteå IF och Öjebyns IF. Klubben bedriver ungdoms-, junior- och seniorverksamhet. Klubbens verksamhet bedrivs med bas i Piteå kommun och med viss samverkan med föreningar inom närliggande kommuner.