Restaurang med Nobelkock satsar på smakfull marknadsföring via CMA

Mari Wigren och Stefan Ökvist.

Endast det bästa är gott nog för Ångbryggeriet Kök & Bar
i Piteå. Inför jul och nyår dukas traditionella läckerheter fram.

Det är bokstavligen julrusch för ägarna Mari Wigren och Stefan Ökvist. Den sistnämnde var dessutom, mitt i allt bestyr, utvald som kock till Nobelbanketten i söndags. Ångbryggeriet Kök & Bar är en modern restaurang och bar i anrika lokaler mitt i centrala Piteå. Denna vecka ut serveras den populära julbordslunchen. Den som väntar på något gott kan se fram mot nya spännande delikatesser. Bland annat väntar en avsmakningsmenyn bestående av åtta rätter. På lördagarna erbjuds glöggmys med pepparkakor mellan klockan 14:00 och 17:00, bara för att ta några exempel.

Gratistidningen ger bokningar
Ångbryggeriet Kök & Bar har också valt att bli samarbetspartners med Gratistidningen via ett CrossMedia-abonnemang.

– Priset är väldigt humant med annonser varje vecka. Det är också skönt att få fakturan månadsvis med ett fast pris. Dessutom så fungerar samarbetet med Kicki Brännare, Projektledare/Mediasäljare, otroligt bra. Hon är påläst och kommer alltid med konkreta förslag. Kicki är en god hjälp, säger Mari Wigren