De senaste dagarna & bilder från RGB

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Fotograf är duktiga Jenny Nyström Welam. Hon tog betydligt fler men dessa ovanför är mina absoluta favoriter<3

Clinicen var ju som sagt i lördags och sedan dess har jag typ bara försökt ta vara på lovets sista dagar. Åt jättegod middag på O’Learys med elitlaget i söndags och dagen och gårdagen har jag mestadels spenderat hemma och i stallet. Igår for jag även in en sväng till sjukhuset som planerat och sedan blev hela familjen bjuden på palt hos mormor och morfar. Såg cancergalan på kvällen vilket ledde till att jag och mamma grät i takt, så hemskt och sorgligt. Tänker på alla drabbade.

Imorse vaknade jag iallafall upp med ny energi och hann precis släppa ut alla hästarna innan en jättegullig tjej kom hit och intervjuade och fotade mig och Callis. Hopptränade sedan honom och red Clara och Celle. Jag och den sistnämnda gjorde inte alls vårt bästa pass tillsammans 🙂 hoppas att det går bättre imorgon då även skolan drar igång. Blandade känslor inför det men nu måste jag verkligen lägga undan telefonen haha då Sebbe hotar med att starta filmen utan mig, natti

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

DELA
Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!