Sen har vi Seved, ägare av Fritid & Vildmark 1. Det här hit jag kommer när jag …

Sen har vi Seved, ägare av Fritid & Vildmark 😀
1. Det här hit jag kommer när jag kommer hem? Även om platsen är specifik och väldigt känd för mig så sammanfattas den så här: Där hundarna får skälla, skorna/kläderna får torka framför spisen, Tv:n endast visar nyheter och sport, barnen kan springa in och ut även om skorna är på, morgonens tandborstning kan ske utomhus och vänskapen främjas över en kopp kaffe. ”That’s my home”
2. Var är platsen för dig som kan sammanfattas i den engelska frasen, ”This is my nature”? Platsen/platser där jag kan se träden växa, gräset grönska, björktrastarna hoppa, vattnet flyta iväg och djuren i naturen var en del av vardagen. ”Jag är en del av det, jag är här och nu”
3. Vad finns i ryggsäcken när jag ger mig ut? Termos, smörgås, vatten och någon lite godbit alltid med, resten i säcken beror lite på vad som ska göras. Men den brukar bli full. Har dock några ryggsäckar med olika storlek och använder principen hellre liten och full än stor med lite i.
4. Vad finns i termosen? Te eller kaffe.
5. Hunden som jag tar med mig till himlen? Alla hundar man haft har fångat en med sina egenskaper, vilket gjort dem unika. Min förhoppning är att vi alla möts där uppe och fortsätter vara tillsammans.
6. Vad får mig att skratta? Torr, enkel, igenkännande humor som berättas i öppet och glatt sinne. ”Gubbhumor” som mina kära barn och yngre kollegor uttrycker det.
7. Vilket/Vilka plagg vill jag inte vara utan när jag vistas ute en kall höstdag? Mössa, vantar och gärna en undertröja.
8. Vilken pryl/prylar vill jag inte vara utan när jag utövar mitt naturintresse? Då jakten med hund(älghund) är mitt absolut största intresse så är hundpejlen, en vass kniv och tändstickor prylarna som gör att livet kan vara helt underbart trots att hunden är borta natten lång.
9. Hur kom du i kontakt med jakten och /eller fisket från allra första början? Ett naturligt och historiskt arv. Föddes på ett sådant ställe, under en sådan tid och under sådana förhållandena att det var bara så, vilket jag är otroligt glad över.
10. Världens bästa tevebild för dig är det 1) ett flöte som vilar på vattenytan 2) en kaffepanna på en eld som sprakar 3) Games of Thrones. Nr 2

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot fritidvildmark

Källa: Fritid & Vildmark, Piteå