Skolstart & torsdagslyx

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Igår genomförde jag första skoldagen för 2018. Den bestod av två lektioner och sedan var det hoppträning som gällde. Hade fyra hästar på schemat och alla utom Celle skötte sig jättebra. Hinderna är egentligen inga som helst problem utan det är det där emellan som jag inte riktigt är nöjd med och det pga att han har myror i brallan, minst sagt. Hoppade honom idag igen fast denna gången red jag ensam. Började med att galoppera fram lääänge i en rätt så frisk galopp för att få bort all överskottsenergi och sedan tog jag några språng och wow, vilken känsla. Ska fortsätta med detta koncept några träningar till så jag får 100% koll på honom och sedan är vi förhoppningsvis redo att gå in i en grupp igen.

Idag fick även Clara ta några språng innan jag sedan drog till skolan. Haha började kl 14 idag och slutade en timme senare då läraren vi har hela förmiddagen är sjuk. For sedan på spontanbio med Sebastian och även fast vi var typ sist i världen med att se denna film så var det ändå rätt mysigt<3 Kul med lite vardagslyx ibland 🙂

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

DELA
Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!