Tuff helgmeny med Lindlöven och Västerås på LF Arena.

Tuff helgmeny med Lindlöven och Västerås på LF Arena.

Piteå Hockey står i serieledning efter fem spelade matcher. Redan till helgen väntas nya utmaningar.

*Lördag 13/1 tar Piteå emot Lindlöven i LF Arena. Matchstart 16:00.

*Söndag 14/1 kommer storlaget Västerås IK på besök. Matchstart 16:00

Anders ”Krobbe” Johansson säger så här till hemsidan inför helgens matcher:

-Jag tycker att vi har varit starka som tagit de poängen vi har tagit så här i inledningen. Det blir såklart en utmaning att spela som serieledare eftersom alla vill slå oss. Samtidigt kanske våra motståndare har viss respekt för oss. Till syvende och sist är det vi själva som ska prestera och vara på tå när pucken släpps och jag måste säga att jag tycker att våra spelare är föredömen när de kliver in på isen med en stor vilja att alltid vilja vinna.

Skadeläget i Piteå är oförändrat med Erik Wikgren som enda namn på skadelistan.

Lindlöven slutade 2:a i den västra höstserien 3 poäng bakom seriesegrande Västerås.

-Som sagt, tuffast möjliga motstånd i helgen mot två riktigt bra lag. Vi ska fokusera på vårat spel och på att vara här och nu i allt vi gör. Just nu lägger vi all fokus på kvällens träning och så småningom på helgens inledande match.