Vecka 7

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

En ny vecka är här. Känns fräscht. Åt så mycket onyttigt förra veckan haha så nu vill jag bara vända blad och gotta mig med frukt och grönt istället, och hemlagad mat. Calle är då kvar i Enköping där Micke ska träna honom under veckan så hans schema vet jag inte exakt hur det blir, men min vecka ser iallafall ut som följande:

Måndag: 08.00 var jag vara på ögonmottagningen på sjukhuset, en rutinkoll typ. Skola till 15.30 och på kvällen trimmades Clara en sväng

Tisdag: Luleå med skolis. Ingen aning vad vi ska göra haha men missar sovmorgonen</3 Celle rids och Clara och Casigo hopptränas

Alla<3dag: Clara vilar, Celle hopptränas. Vill umgås med Sebbe på kvällen men då han ska envisas med att praktisera i Älvsbyn får det bli någon annan dag istället

Torsdag: Celle longeras/rids ett lättare pass, Clara trimmas

Fredag: Båda hästarna trimmas. På kvällen tänkte jag och Sebbe fira alla<3dag och göra något kul, bättre sent än aldrig liksom 😉

Lördag & söndag: Mickekurs<3

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

DELA
Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!