Face Vocal Band tillbaka för tredje gången

Mikael Sundqvist filmar och Helena Roos assisterar i musikvideoinspelningen som gett Face Vocal Band över 1 miljon visningar på Facebook.

Face är ett internationellt hyllat vokalt rockband från Boulder, Colorado. De har fängslat publiken i över ett decennium med sin smittsamma energi som utmärker sig med ett kärleksfullt uppträdande.

De bjuder på en konsertupplevelse som är svår att beskriva med ord. Det är en blandning av moderna populära låtar med komplexa harmonier, strålande beat-boxrytmer och enastående sång. Inga instrument används och inget är förinspelat. Det skapas magi live med hjälp av fem underbara röster, charm och personlig utstrålning… Face tar publiken på en musikalisk resa och det är fantastiskt kul.

De landar i Sverige i början på veckan och gör en gemensam konsert tillsammans med The Real Group, innan de fortsätter på ”egen Sverigeturné” och kommer upp till Norrbotten. De kommer till Piteå för tredje gången på tre år. Förra gången fick de testa palt och pratade till och med om paltschwiimen från scen. Med hjälp av Pitebor har de spelat in sin egen version på Oh Holy Night, framför Öjeby kyrka och bland byggnaderna i kyrkstaden. Videon har nått över 1 miljon visningar på Facebook.

De älskar Sverige och framför allt Piteå. Vilka ambassadörer de har blivit!
Under året som gått har de spelat in två album varav ett julalbum. De uppfyllde en av sina drömmar – att vara huvudartist och spela på den gigantiska arenan Red Rocks i USA som storleksmässigt är som två Dalhalla, eller 20 Studio Acusticum. De fyllde för övrigt nästan stället med över 7000 i publiken.

Från Los Angeles A cappella Festival till Piteå och Acusticum 16 februari. Många biljetter är sålda, men det finns fortfarande kvar att köpa ett antal. Sist var det fullsatt!
Denna gång ska de få uppleva 1 meter snö och vågar vi hoppas på norrsken?

Bandets medlemmar är
Ryan Driver (tenor), Forest Kelly (Bas), Mark Magibow (vokala -instrument), Cody Qualls (tenor) och Stephen Ross (kontratenor)