Stugmys med bloggvännen i norr

För några helger sedan for jag och sambon iväg lite norrut för att sammanstårla med våra fina vänner i deras stuga vid havsbandet. Jag och Eva som driver bloggen People in the Street, har träffats ett flertal gånger och numera umgås vi med våra respektive. Vilken kombo eller vilken lycka en blogg kan ge! Det blev verkligen en helg med stugmys här uppe i Norrbotten.

Björkestrand

Vädret visae sig från den sämsta sidan då vi satt oss i bilen för att göra den dryga timmens bilresa upp till Evas fritdshus. Men nä vi väl var framme i fina Björkestrand så kom silen fram. Det blev en härlig helg tillsammans med paret och deras mycket charmige hund.

Bastubad och champagne

Vi badade bastu och drack champagen samtidigt som vi njöt av utsikten över det frusna havet. Vi hann med en skoterutflykt och njöt av solen och att laga mat tillsammans  utomhus.

Här kan du läsa mer om vår helgräff.