Medarrangörer är med och skapar Sveriges bästa ledare

Nolia Ledarskap i Umeå har som mål att skapa Sveriges bästa ledare. Detta mål lyfts också fram av mötesplatsens medarrangörer: Balticgruppen, Swedbank och Volvo Lastvagnar.

– Jag är otroligt stolt över att ha medarrangörer som bärs fram av en gemensam vision. I år blir mötesplatsen något alldeles extra, säger Krister Ruth, projektledare för Nolia Ledarskap i Umeå.

I år blir Nolia Ledarskap i Umeå en omformad mötesplats med en tydlig vision om att skapa Sveriges bästa ledare. Denna vision blir mer än bara läpparnas bekännelse.

– Viktigast av allt är att Nolia Ledarskap görs tillsammans. Vi som deltar på Nolia Ledarskap ska arbeta tillsammans för att uppfylla denna vision och nå målet, inte stanna i vackra ord, säger Krister Ruth, projektledare för Nolia Ledarskap i Umeå.

Han berättar att medarrangörerna är en viktig del i arbetet med att skapa Sveriges främsta ledare i Norrland.

Balticgruppen är en av medarrangörerna.

– Vi brinner för det bästa möjliga Umeå och för att nå dit behöver vi chefer och ledare som visar vägen. Nolia Ledarskap är en viktig mötesplats för att skapa möjligheter till utveckling – både för oss deltagande ledare som personer och för de verksamheter som vi leder, säger Susanne Waleij, HR-chef på Balticgruppen AB.

– Nolia Ledarskap ger oss möjlighet att utveckla våra ledare, så att de kan vara med och utveckla Umeå. Och att Umeå växer är bra för hela Norrland! fortsätter hon.

Volvo lastvagnar har valt att var medarrangör eftersom de tycker att det är viktigt att lyfta ledarskapets betydelse för att för att säkra tillväxt och kompetens inför framtiden

– För oss som verkar lokalt men tillhör ett globalt företag är det extra viktigt att kunna rekrytera och behålla duktiga ledare, säger Mona Edström Frohm, Platschef, Volvo Lastvagnar i Umeå.

Swedbank anser att ledarskap är viktigt för tillväxt.

– Vi vill var med och skapa möjligheter för tillväxt och utveckling i vår region och för det behövs modiga och kompetenta ledare. Nolia Ledarskap är en fantastisk mötesplats för inspiration, erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling, säger Katarina Edvall, som arbetar med marknad och affärsutveckling på Swedbank i Umeå.

Krister Ruth hyllar sina medarrangörer.

– De är helt fantastiska och tillsammans med de ledningsgrupper och framstående deltagare som kommer till mötesplatsen kommer vi att kunna utveckla, men också sätta det norrländska ledarskapet på världskartan, säger han.

För mer information, kontakta:

Krister Ruth, projektledare
+46 (0)90-88 88 611
+46 (0)70-66 37 563
krister.ruth@nolia.se

Nolia Ledarskap i Umeå arrangeras den 4 oktober 2018. Nolia Ledarskap är norra Sveriges största mötesplats för chefer och ledare.