Tuesday

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Hejsvejs! Klockan är snart läggdags här på Hällan och min dag har varit riktigt härlig faktiskt. Inledde med morgonjour som vanligt vilket jag tycker är rätt skönt. Sedan pluggade jag lite inför morgondagens prov, hade en lektion och efter det bjöd Sebbe mig på lunch. Hjälpte honom att välja ut en skjorta till balen och valde ut lite saker jag ska önska mig i studentpresent, inte länge kvar nu<3. Sedan hade jag en sista lektion innan jag for hem och red Celle ett pass på utebanan. Har jobbat med en och samma sak med honom ett längre tag nu och idag kändes det äntligen som att alla bitar föll på plats. Sen dess har jag pluggat lite till. Sebbe är nere och gör en smoothie till mig (<3) och sedan ska vi nog inte göra så mycket mer.
Hoppas ni har haft en bra dag! Natti

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!