Vecka 28 – årets första dopp & Rovaniemi

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Måndag idag och ny vecka! Helgen spenderade jag med Sebbe samt att vi firade Clara som fyllde år. Försöker lägga så mycket tid som möjligt med nära och kära eftersom jag far snart. Men iallafall, här är min vecka:

Måndag: inleddes med morgonjour. Clara och Django trimmades. 30 grader varmt här nu så på eftermiddagen mötte jag och Clara upp familjen och badade, årets första dopp för mig. Ikväll ska Celle hopptränas.

Tisdag: Morgonjour. Clara och Django ska hoppa och Celle trimmas. På eftermiddagen tänkte jag och Clara antingen 1. fota hästarna 2. bada 3. skura boxar, och på kvällen ska jag umgås med tjejerna lite

Onsdag: Lite oklart än så länge. Hästarna ska iallafall ridas. Har ett sjukhusbesök som jag försöker flytta så antingen det eller morgonjour. Sedan kanske skura boxar eller jobba lite åt PRK och på kvällen kanske umgås med tjejerna igen (?)

Torsdag: heldag i stallet. Morgonjour. Hästarna ska motioneras lite lätt och sedan ska broddhålen rengöras samt att alla ska badas. Allt ska rengöras och packas. Calle har återbesök för hans skada (ber till gudarna att den helat som den ska) och så far vi senare på kvällen.

Helgen: Tävling i Rovaniemi, Finland! Jag tar med mig Celle och Django och syrran Alinda. Kulkuuul

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!