Glada dagar

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

De senaste dagarna har verkligen varit top-notch! Har startat tidigt med att rida alla hästarna innan själva morgonjouren. Sedan fixa klart allt i stallet, skura nån box och på eftermiddagarna har jag och Clara stuckit iväg till Hammenviken för en dopp. Tisdagkvällen spenderade jag tillsammans med bästa tjejerna. Först en fika, sedan en spontantripp till phb och slutligen lite annat 😉 Så kul att träffa dom igen

Dagen idag har jag spenderat i stallet från morgon till kväll i och med att det är tävlingsdags imorgon! Trimmade alla 3 och hade morgonjour och allt som vanligt. Sedan rengjorde jag broddhålen eftersom det är på gräs och badade de som ska med. Gulligaste Anita hjälpte mig att putsa grejer och sedan var det bara packa allt och så var det klart 🙂 Det viktigaste på hela dagen var dock Calles återbesök. Veterinären kom förbi och konstaterade efter ultraljud att allt såg bra ut, så nu väntas rehab, rehab och ännu mera rehab. Ingen är lyckligare än jag

2 från dessa dagar och världens finaste häst

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!