NY FAMILJEMEDLEM

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Moonis kallas han för! Huuur söt?? Tyras nya b-ponny. Själv har jag ju då inte hunnit träffa den men så länge bossen i familjen är nöjd så är väl jag också det 😉

Annat som hänt de senaste dagarna är att Thomas har varit på tävling vilket denna gång betydde andra hästar att rida vilket var lite kul. Jag har fått rida en häst som det kom kunder på igår, två av mina vanliga 6-åringar, min favorit 7-åring och sist men inte minst en gammal bekant, + såklart Django och Claris då. Ett stort minustecken med dessa dagar är dock att jag har ätit så jäkla onyttigt. Sedan mitt senaste besök hemma har jag faktiskt ätit typ bara bra mat frukost, lunch och middag vilket jag även gjort dessa dagar, men jag har också ätit mycket choklad hehhhhh. Det franska paret ”tvingade” (hehm gjorde ej så mycket motstånd men visst) på mig deras favvochoklad och antingen är det för att detta är den speciella kvinnliga veckan i månaden eller så är det bara inse fakta: detta är den godaste choklad jag någonsin smakat. Peanut caramel heter den, från Milka. Mmm. Har bestämt mig för att göra slut på de sista raderna imorgon och sedan skärpa mig till nästa vecka. Haha scrollade igenom en träningsapp tidigare idag som jag hade nerladdat på mobilen och där fanns det en ”undvik choklad-challenge”, kanske ska prova 😉

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!