ELMIA

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Mmm. Louise tog med mig och en till från teamet till stan i lördags där vi gick i några affärer och bara hade det mysigt. Kul att göra något annat än bara häst ibland. Igår hade jag sedan ledig dag. Unnade mig en välförtjänt sovmorgon och gjorde sedan gofrulle. Vid lunch gick jag ut i stallet och fixade med hästarna. I vardagen är ju varje timme schemalagd typ, så att bara ha all tid i världen resulterade i att det tog närmare sex timmar för mig att rida mina två, mocka och smörja.

Så till denna vecka, vecka 41. Förutom det vanliga då samt att vi i eftermiddag ska bära in alla hinderna från utebanan så har jag faktiskt ingen aning vad denna vecka kommer att innehålla. Om jag hade varit hemma hade jag troligtvis tävlat på Elmia till helgen. Blev uttagen med Claris men valde att avstå med tanke på att jag är omringad av stora fina tävlingar här och då kändes det bättre att passa på att skaffa mig lite mer internationell rutin.

Tb Elmia 2017 med favoriten

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!