Sœl i Winsen

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Hejsan hoppsan. Fredagkväll nu vilket känns som vilken annan vardag som helst för mig i och med att även morgondagen är en vanlig jobbdag. Men imorgon kväll då jäklar, då kanske det blir tacos 😉

Hur som helst så har veckan rullat på i stadig takt. Hoppade inomhus igår för första gången på lääänge. Tycker det är lite svårt ibland att gå från utomhus till inomhus, från en härlig och stor grundgalopp med mycket tid att tänka emellan hinderna till typ exakt tvärtom haha. Inomhus är så fyrkantigt. Hoppade iallafall Clara och Django som båda låg på lite i handen och även fast träningen gick helt ok var väl känslan lite mjae, 4 av 10 i betyg. Tror det kommer bli bättre nästa gång vilket blir redan på måndag för Django, säsongens första inomhustävling. Ska hoppa Thomas hästar lite imorgon och sedan troligtvis få rida några av dem på tävligen, kul!!

Annars då? Först och främst måste jag bara säga att vädret här är toppen. Vi har haft strålade sol hela veckan och mellan 22-27 grader (!!!). En annan orsak till att le är att jag bokat nästa hemresa och ännu en orsak måste ju vara Victor Leksells nya låt, ääälskarrr

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!