HOPP(L)A PÅLLE

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Saturday night och jag ska strax sussa så gott efter en härlig dag som inleddes med lite hoppning. Först ut för min del var en valack som hur enkelt som helst skuttade runt 125/130-banan som Thomas satte upp. Sedan 6-åriga Carrica som också var rätt fin och efter det var det dags för den andra 6-åringen som jag då rider sen nån vecka bara. Det är ett sto och hittills bara älskar jag henne. En rejäl dam med eget ”go” och uuunderbar personlighet. Helt klart en av favoriterna (om inte favoriten?) i stallet just nu.

Sist ut i Thomas stall för min del var ännu ett 6-årigt sto som jag dock aldrig hade suttit på innan. Tyckte träningen flöt på bra vilket Thomas också måste ha tyckt med tanke på att han efteråt anmälde oss till måndagens tävling haha. Och med tanke på den så longerade jag faktiskt bara mina hästar idag. Brukar alltid ge dem en vilodag per vecka men nu blev det såhär istället. Hann även raka Claris innan middagen så nu skiner hon så fint i guldiga toner. Tycker verkligen det är urtråkigt att raka haha men resultatet gör det helt klart värt det!! Önskar att jag hade tagit för och efterbild….

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!