Make a wishhh

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Veckans lediga dag är här, sunday

Har även pratat med mamsen lite och troligtvis gjort upp en plan över min tid här som jag är taggad till att följa. Jag vill ha ett långsiktigt mål och en tydlig grundplan vilket det känns som att vi satt upp nu. Känns som att jag har stått i ett vägskäl och nu verkligen bestämt mig för att köra höger. Har även bestämt mig för att göra ett önskeinlägg har på bloggis. Är det något ämne eller något annat speciellt ni vill att jag ska prata om? Kommenter gärna

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!