Skicklighet eller bara tur?

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Igår tog det inte emot att gå till jobbet om man säger så ;). Äntligen tävlingsdags från tidig morgon till sen kväll. Var precis två veckor sedan jag tävlade sist men det kändes som en evighet sen??? Hur som helst så hade vi i team Brandt hela 16 hästar till start varav hälften ungefär gjorde två klasser under dagen.

Tävlingen började med unghästklasser där den franska killen i teamet inledde med några 4-åringar innan det var dags för min och Thomas tur. Jag gjorde 6st starter totalt. Först en 115 med fina Carrica och den andra 6-åringen som jag red för första gången lite i helgen. Båda hoppade superfint och felfritt med placering. Eftersom tävlingen inte fanns online och min tyska i princip är obefintlig heh så förstod jag inte riktigt vilken plats jag hamnade på haha, men fick väldigt höga poäng med Carrica iallafall! Red sedan även 125 med båda som även där ville vara likadana och gjorde varsin jättebra runda men denna gång med ett retligt nedslag var..

Och efter det var det dags för 120 tidshoppning. Hade en häst där och vi satte en riktigt bra runda som räckte hela vägen till vinst av drygt 80 startande!!!

En klass kvar – 130 bedömning idealtid med Django. Hade (likt de andra klasserna under dagen) inte gått banan innan så lärde mig den samtidigt som jag travade runt och visade Django arenan medan ekipaget innan mig red, samtidigt som det även gällde att så noggrant som möjligt kolla hans tempo och vägval för att sedan snabbt göra en liten analys. Tyckte speakern ropade ut att han red på 67s och närmast 64s vinner. Django hoppade lekandes lätt runt banan och tiden blir 64,nånting sekunder?!?!?!! Vettetusan om det var skicklighet eller bara tur haha. Totalt slutade vi iallafall på en 3e plats i klassen och jag kunde inte vara nöjdare med dagen

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!