Vad hände

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Trötter<3. Liksom jag är nu. Denna dag var en riktig jäkla besvikelse rent ut sagt. Thomas, som är på tävling i Danmark, ringde och sa att jag skulle visa en häst för kunder idag. Kände mig taggad och ville att allt skulle bli bra. Jag och den franska tjejen i teamet bestämde oss för att raka hästen innan jag sedan knoppade den, lackade hovarna, putsade grejerna en extra gång och fixade iordning allt. Hästen bara glänser. En riktig gubbe kommer in i stallet med en flicka yngre än mig. Han hälsar hastigt på mig och vill inte att jag ska visa hästen utan han vill rida den själv, vilket såklart är helt okej. Han går direkt fram till hästen och leder raskt ut den till ridhuset, hoppar upp med en rejäl duns i sadeln, skrittar runt ett varv på långa tyglar, hoppar av, ger mig tyglarna och säger kort ”not my horse” innan han lämnar lokalen. Tjejen ser minst lika förvånad ut som mig innan hon lydigt springer efter. Jag står helt paff kvar i ridhuset med hästen bredvid. Luften går ur mig och jag ringer Thomas och förklarar vad som hänt. Han hör nog på min röst att jag är besviken. Vi pratar ett tag och det känns genast lite bättre. Jag rider hästen och leker lite över mindre hinder. Den är som en dröm.

Så det var min första egna visning av häst då, lyckad :)))

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!