Bortglömd pizza & ändrat tankesätt

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Först och främst måste jag bara berätta att efter gårdagens värdelösa provridning beställde vi pizza hela teamet. Pizzan kommer efter drygt en timme och gissa vad, DE HAR MISSAT MIN!!?!?!?? Kände bara att livet är tufft, haha

Så till idag. Fredag. Fresh start. Ny dag och nya möjligheter. Brukar sällan vakna upp på ett helt annat humör men alltså för mig var idag bara en sån här ”idag ska jag börja äta nyttigt, träna, sova i tid” och blabla massa andra saker som aldrig kommer hända. Men ja, en sån dag var det idag. Red ”mina” fem hästar i Thomas stall och verkligen arbetade alla riktigt ordentligt. Inte på ett bråkigt sätt utan mer liksom verkligen med känsla för vad denna behövde. Ibland är det lätt att passen blir lite mekaniska, men inte idag inte. Hoppade sedan Django och Claris lite efter lunch. Django bara enstaka hinder och väldigt noga med allt. Clara lite hinder i följd och några högre språng. Django var fiiin och Clara var magisk, redo för nästa helg meeting! Vilket även jag är. Till skillnad från någon månad sedan då jag som hastigast var inne i en kort down-period så känner jag mig nu redo. Jag tror på mig och känner mig verkligen säker på mig själv. Det är en härlig känsla

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!