Utdelning av Victor Brännströms minnesfond

Fr.v Per Bergström, Jan Olov Brännström, Oskar Lundkvist.

I samband med den avslutande matchen mot Bodens BK FF delades Victor Brännströms minnesfond ut till två stipendiater.

Per Bergström, uppskattad styrelseledamot i Lillpite fick en av stipendierna. Motiveringen var följande:

Per har spenderat hela sin seniorkarriär i Lillpite som spelare, tränare och nu även som uppskattad styrelsemedlem. En eldsjäl som Per betyder otroligt mycket för fotbollen i kommunen och är en förebild för alla byaföreningar. Han visar att byafotbollen har en framtid och jobbar mycket i bakgrunden. Lillpite IF hade mest troligt inte funnits kvar om det inte var för Pers arbete och nu lyser det framtidstro över Lillpite IF igen.

 

Även Oskar Lundkvist som spelar fotboll i Storfors AIK och ishockey i Piteå Hockey fick stipendiet med följande motivering:

Victor Brännström var och är fortfarande en stor förebild föOskar. Precis som Victor är Oskar en framgångsrik idrottare i både ishockey och fotboll. Framförallt har Oskar tagit efter Victors sätt att alltid sätta laget före jaget, vikten av att ta hand om sina lagkamrater och alltid vara en god förebild.

 

Stipendierna delades ut av Victors far, Jan Olov Brännström.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida http://www.svenskalag.se/pifherr