Helgen hemma<3

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

När detta är enda bilden jag tagit under helgen???? Haha. Har iallafall haft några jätteroliga dagar med nära och kära. Hängt lite med stalltjejerna, ridit, haft stalljour, träffat kompisar, fixat håret, fikat och firat sena/tidiga födelsedagar, blivit bjuden på middag hos mormor, ätit på Pinchos, sovit i Älvsbyn och lördagskvällen spenderade jag och Sebbe ute ett tag.

Nu har jag just kommit hem från min behandling på sjukhuset och väntar in mamsen så ska vi nog ta och äta något. Efter det ska jag hoppa några hästar innan mormor bjuder på middag innan jag sedan ska dra till Sandra och Moa ett tag. Förhoppningsvis kan även Sebbe smita från jobbet lite och sova här

 Detta inlägg finns i sin helhet på Wilma Marklund (Blogg) hemsida https://nouw.com/wilmamarklunds

Wilma Marklund
Hej och välkomna! Wilma heter jag, 18 år och både född och uppväxt i Piteå i norr. Fajtades med cancer som liten vilket gör att jag idag endast ser på ett öga. Studerar teknik på Strömbackaskolan och har ett brinnande intresse för ridning<3 Ingår i det svenska ungdomslandslaget i hoppning. Har vinster upp till 145cm, ridit 2st EM, 3a på NM 2017, 2x svensk mästare. Följ med mig och mina hästar på vår fartfyllda och roliga resa, både på tävling och till vardags!