Victor Wiklund och Petter Westerlund lämnar PIF

Victor Wiklund och Petter Westerlund lämnar PIF

Victor Wiklund och Petter Westerlund lämnar Piteå IF efter säsongen 2018. 

– Vi vill passa på att tacka båda för deras insatser för Piteå IF, säger sportchefen Jens Hedström.

Victor Wiklund kom till PIF efter en fin säsong i Lillpite och imponerat på internmatchen som spelades. Victor gjorde en fin för- och vårsäsong där han var en man förstartelvan vid flertalet tillfällen.

– Victor började starkt under våren men fick det lite sämre med speltid under hösten. Han har varit extremt professionell hela säsongen och det känns tråkigt att Victor lämnar, vi hade gärna sett att han spelat ett år till, säger Jens Hedström.

Älvsbysonen Petter Westerlund lyftes upp inför året men säsongen har kantats av skador.

– Petter har haft ett jobbigt år med mycket skador som gjort att han haft en tung säsong då han inte kunnat träna och konkurrera i den utsträckning han hoppats på. Precis som Petter anser vi att en nystart i en annan förening nästa säsong är rätt väg för honom, säger Jens Hedström.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida http://www.svenskalag.se/pifherr