Julia Karlernäs förlänger med Piteå IF DFF

Landslagsmittfältaren Julia Karlernäs förlänger sitt kontrakt med svenska mästarna Piteå IF DFF. Det nya kontraktet gäller 1+1 år.

På fotbollsgalan i förra veckan fick Julia ta emot priset för ”Damallsvenskans mest värdefulla spelare”, nu är hon klar för en fortsättning i Piteå IF DFF. Med sina elva mål blev Julia Piteås bästa målskytt i damallsvenskan denna säsong och bidrog starkt till att klubben kunde vinna sitt första SM-Guld. Under säsongen har hon även debuterat i Svenska landslaget.

-Det känns jättekul att stanna i klubben, jag känner att jag kan fortsätta att utvecklas och ta nya steg här i Piteå. Jag tycker vi har ett spännande lag. Vi får behålla många spelare, så jag tror det här kan bli riktigt bra även nästa säsong. Sen har vi ju mycket spännande saker att se fram emot, med spel i Champions League mm. säger Julia.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se//pifdam